Tuesday, August 08, 2006

Fill In That Emo Lyric

1. Miles can ______ this tie we've made
a) Lengthen b) Undo c) Cut d) Tie

2. No, I hope you die right now, Will you drink my ________?
a) Semen b) Blood c) Chemical d) Urine

3. I'll move the ______ to show you of my cut
a) Knife b) Skin c) Scab d) Hair

4. Every word gets you a step closer to _______
a) Knowing b) Illiteracy c) Heaven d) Hell

5. She's gonna find out how much it hurts to _____
a) Lie b) Die c) Lay d) Be Happy

6. Let's have a war! It can start in ______ ______!
a) Our Minds b) The Hate c) My Future d) New Jersey

7. They'll fucking tie you down and bleed you from your ______
a) Insides b) Sounds c) Wrists d) Voice

8. This tree is ____ ____ ____
a) Dead and Cold b) Not a Home c) Open and Hollow d) Not a Tree

9. I'm tired of making love to a(n) _______
a) Corpse b) Memory c) Illusion d) Tranny

10. I will sing a melody until the ______ starts choking me
a) Fluid b) Song c) Word d) Poison



1)c 2)c 3)a 4)d 5)b 6)d 7)c 8)a 9)b 10)a


Post a Comment

<< Home